Week tegen eenzaamheid

30 september t/m 7 oktober 2021

Iedereen voelt zich weleens eenzaam. Jong en oud. Dat is vaak geen prettig gevoel. Sommige mensen vinden het niet erg om alleen te zijn. Andere mensen maakt het verdrietig. Eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen met jezelf en daarna met anderen. In Culemborg organiseren we allerlei activiteiten om eenzaamheid tegen te gaan.

Print

Activiteiten

In de Week tegen Eenzaamheid is er van alles te doen in Culemborg. Een kop koffie drinken, een lezing bijwonen, wandelen, tuinieren, bewegen op muziek… Er is voor ieder wat wils. Doe mee en leer nieuwe mensen kennen. 

Bekijk alle activiteiten

Verhalen

Ben je benieuwd naar hoe anderen eenzaamheid ervaren? En wat zij eraan doen? Lees dan deze verhalen:

Werkgroep Samen tegen Eenzaamheid

De Werkgroep Samen tegen Eenzaamheid in Culemborg bestaat uit:
Curadomi, ElkWelzijn, Evelanx Fysiotherapie, Gemeente Culemborg, KBO-PCOB, GGD Gelderland-Zuid, Odensehuis, Mantelzorgmakelaar voor U MZM4U, Seniorencollectief Culemborg, Sociaal Wijkteam (MEE Gelderse Poort, Santé en ElkWelzijn), Zorgcentra de Betuwe.

Culemborg sluit officieel aan bij de landelijke Coalitie tegen Eenzaamheid.

Meer informatie

Meer weten? Neem contact op met Sandra Rigter van ElkWelzijn: 06-83 52 51 08 of srigter@elkwelzijn.nl

Deel dit bericht

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Bekijk onze andere berichten

Hoe kom jij rond van je geld?

Wat wordt alles duur, hoe vaak hoor je dat niet. Nikki Beeren (24) wil mensen een plek bieden, waar ze veilig met elkaar kunnen praten

Buurtbemiddeling steeds vaker ingeschakeld

In 2022 hebben de 65 vrijwilligers van Buurtbemiddeling ElkWelzijn weer veel buren kunnen ondersteunen in het verminderen van overlast en het oplossen van conflicten. Buurtbemiddeling